Ajándékkártya

Különleges, egyedi meglepetést, élményvezetést adhat ajándékba családtagjainak, szeretteinek, kollégáinak, üzleti partnereinek. Az ajándékkártyát az átvételtől számított 6 hónapon belül lehet felhasználni. Lehetőség van készpénzes, átutalásos, vagy 2020 tavaszától bankkártyás fizetésre is.

Mi történik az ajándékkártya megrendelés után?

1

Fizetés

Készpénzzel, vagy átutalással kérjük kiegyenlíteni a kiválasztott ajándékkártya ellenértékét.
2

Ajándékkártya átvétel

Amennyiben digitális kártyát igényelt, azt 3-4 órán belül eljuttatjuk a megadott e-mail címre. Amennyiben papír, vagy műanyag alapú kártyát igényelt, azt 3 munkanapon belül kézbesítjük postai úton.
3

Helyszín, időpont

Az ajándékkártya tulajdonos vagy az ajándékozó időpontot és helyszínt válasszon a naptári rendszerünkben, vagy központi telefonszámunkon.

Videofelvételt szeretne?

Megosztaná az élményt? Amennyiben az élményvezető igényt tart rá, lehetőség van GoPro kamera segítségével az esemény rögzítésére. A videó díja igény szerint a helyszínen, a bemutatóteremben vagy előre utalással is kiegyenlíthető.

Megrendelés

Válassza ki az ajándékkártya típusát

Ajándékkártyák*

Válassza ki a vezetni kívánt autót

Választható autók*

Számlázási adatok

Név*

365 napig érvényes

Az ajándékkártyát 356 napig lehet beváltani.

Adatbiztonság​

Ügyfeleink adatait a vonatkozó GDPR rendelkezéseknek megfelelően kezeljük és titkosítva tároljuk, sem jogi, sem természetes személyeknek nem adjuk ki és nem adjuk el. A szervereinken tárolt adatairól bármikor tájékoztatást kérhet, illetve kérheti az adatainak azonnali törlését is. Bővebb információ az Adatkezelési szabályzatunkban
Adatvédelmi-és adatszolgáltatási nyilatkozat
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi-és adatszolgáltatási nyilatkozatban foglaltakat.